Haku

Etusivu arrow Ohjeet
Tulosta Sähköposti

Tilaaminen

Voit tilata webhotelli- ja jälleenmyyntipaketteja, verkkotunnuksia ja muita tuotteita täällä: https://www.netfinn.net/asiakas/order.php

 

Tilaaminen on aika suoraviivaista joten tässä vain joitakin yleisiä ohjeita:

 

FI verkkotunnuksen tilaaminen

  • jos verkkotunnus tilataan yksityishenkilön nimiin tarvitaan tilaajan henkilötunnus
  • jos verkkotunnus tiltataan yrityksen tai yhteisön nimiin tarvitaan ko. yrityksen/yhteisön Y-tunnus.

Näitä tietoja varten on tilaajatiedoissa kenttä.

 

 

Jos teit tilauksen ja huomaat tehneesi virheen niin kerro siitä välittämästi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.  

 

Muista että tilaus on voimassa tilausjakso kerrallaan kunnes lopetat tilauksen (tämä ei tietenkään koske kertatilauksia). Tilauksen lopetus on tehtävä viimeistään kaksi viikkoa ennen tilausjakson päättymistä.

 

Maksutavat

Voit maksaa joko pankkisiirtona tai käyttäen PayPal tiliä. Tilattuasi saat sähköpostitse PDF-muotoisen laskun. Laskun näet myös kirjautumalla asiakashallintaan.

Kun maksat pankkisiirtona käytä aina viitenumeroa.

 

Nimipalvelimien muutos FI-verkkotunnuksilla

1. Pyydä Verkkotunnusvälittäjääsi muuttamaan nimipalvelimet

Kun webhotellitilisi on asennettu saat meiltä viestin jossa kerrotaan nimipalvelimet. Ilmoita ne verkkotunnusvälittäjällesi ja pyydä heitä muuttamaan nimipalvelimet.

          
2. Siirrä verkkotunnus meidän hallintaamme jolloin me voimme tehdä nimipalvelinmuutoksen

Pyydä nykyiseltä Verkkotunnusvälittäjältäsi Verkkotunnuksen siirtoavain, ja lähetä se meille. Me otamme verkkotunnuksen hallintaamme ja pystymme tekemään tarvittavat muutokset..

Jos verkkotunnuksella ei ole vielä Verkkotunnusvälittäjää teidän pitää pyytää Verkkotunnuksen siirtoavain Viestintävirastolta.


 

Viimeksi päivitetty ( 27.05.2017 )
 
< Edellinen