Haku

Etusivu arrow Ohjeet
Tulosta Sähköposti

Tilaaminen

Voit tilata webhotelli- ja jälleenmyyntipaketteja, verkkotunnuksia ja muita tuotteita täällä: https://www.netfinn.net/asiakas/order.php

 

Tilaaminen on aika suoraviivaista joten tässä vain joitakin yleisiä ohjeita:

 

FI verkkotunnuksen tilaaminen

  • jos verkkotunnus tilataan yksityishenkilön nimiin tarvitaan tilaajan henkilötunnus
  • jos verkkotunnus tiltataan yrityksen tai yhteisön nimiin tarvitaan ko. yrityksen/yhteisön Y-tunnus.

Näitä tietoja varten on tilaajatiedoissa kenttä.

 

 

Jos teit tilauksen ja huomaat tehneesi virheen niin kerro siitä välittämästi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.  

 

Muista että tilaus on voimassa tilausjakso kerrallaan kunnes lopetat tilauksen (tämä ei tietenkään koske kertatilauksia). Tilauksen lopetus on tehtävä viimeistään 10 päivää ennen tilausjakson päättymistä.

 

Maksutavat

Voit maksaa joko pankkisiirtona tai käyttäen PayPal tiliä. Tilattuasi saat sähköpostitse PDF-muotoisen laskun. Laskun näet myös kirjautumalla asiakashallintaan.

Kun maksat pankkisiirtona käytä aina viitenumeroa.

 

Nimipalvelimien muutos FI-verkkotunnuksilla

1. Verkkotunnus on rekisteröity palveluntarjoajan kautta

Olet saanut viestintävirastolta vahvistuksen verkkotunnuksen myöntämisestä. Samassa vahvistuskirjeessä olet myös saanut "valtuutusavaimen". Voit joko pyytää palveluntarjoajaa tekemään nimipalvelinmuutoksen, tai voit lähettää valtuutusavaimen meille niin me teemme tarvittavat muutokset.

          
2. Olet rekisteröinyt verkkotunnuksen itse

Tässä tapauksessa olet saanut viestintävirastolta käyttäjätunnuksen ja salasanalistan. Niillä pääset kirjautumaan verkkotunnusjärjestelmään, jossa voit tehdä tarvittavat muutokset nimipalvelimiin.
Myös tässä tapauksessa sinulle on lähetetty verkkotunnusta koskeva valtuutusavain, ja jos lähetät sen meille niin me voimme tehdä tarvittavat muutokset.

 

Viimeksi päivitetty ( 11.08.2007 )
 
< Edellinen